KÜLDETÉSÜNK

A DBO Projects 1998-ban jött létre Budapesten azzal a céllal, hogy Közép- és Kelet-Európa és Dánia közötti nemzetközi együttműködési és fejlesztési projekteken dolgozzon.

A projektek az oktatási, a társadalmi, a fogyatékosságügyi, a pszichiátriai és az egészségügyi területeket célozzák meg. Közös jellemzője, és alapvető kritériuma minden projektnek, hogy hozzáadott értéket teremt összes résztvevője számára, vagyis a felhasználók, az ügyfelek, a diákok, a betegek, az alkalmazottak, a vezetők, a döntéshozók és a szervezetek azonnal és közvetlenül profitálnak a projektben való részvételből.

A DBO projektjei mindig a valós, gyakorlati megközelítésen alapulnak, lényeges, hogy a projektek során a résztvevő munkatársak, képviseljenek bármilyen szakmai szintet, személyesen is találkozzanak, ezért nemzetközi kezdeményezésekre elsősorban HR szempontból tekintünk. A közös érdeklődésre számot tartó területeken a kollégákkal való találkozás és a velük való együttműködés során automatikusan új tudás születik, melynek részese mind a projektben résztvevő szervezet mind pedig az egyén is.

A DBO Projects megalakulása óta projektfejlesztésekkel, projektpályázatok előkészítésével, tanulmányutak, tanfolyamok és konferenciák szervezésével, lebonyolításával foglalkozik, felelős több projekt ellenőrzéséért és értékeléséért, valamint nemzeti, regionális, és települési hatóságok, magán és egyházi intézmények, érdekcsoportok, magánvállalkozások, illetve alapítványok projektmenedzsmentjéért.